miercuri, 25 februarie 2015

28 Februarie: Blogger-itze Meet!


In aceasta sambata mi-am confirmat prezenta la:

INTALNIREA BLOGGERIL♀R CONSTANTENI 2015!

Cea care m-a informat despre acest eveniment este Adriana Melnic, careia ii multumesc cu aceasta ocazie. Cu formaltitatile de inscriere m-a ajutat Elena Voinea, cea care este impreuna cu Andrei Campanu si Maria Agurita Ignat responsabila cu organizarea acestui eveniment. Rog vedeti mai jos afis:

Cum am auzit ca este rost de o intalnire organizata cu multi invitati si cu multe persoane pe care nu le-am cunoscut pana acum si referitor la care sunt putin curioasa mi-am propus sa incerc sa iau si eu parte. Am luat legatura cu Elena Voinea careia ii multumesc inca o data pentru ca m-a ajutat sa lamuresc mai multe aspecte si acum...sa inceapa documentarea despre eveniment pe care nu am demarat-o inca din motive de job si de alte evenimente. Voi putea reveni cu detalii despre cei prezenti ulterior, sper eu in mult mai multa cunostinta de cauza.

Pana una alta, din ce am observat, evenimentul este destul de mediatizat si a cauzat si oarece discutii in contradictorii intre blogger-i cu semnul plus si altii cu sageata in sus, dar treaba merge inainte. 

Ne vedem duminica daca nu ma mai trasnesc alte idei intre timp. Numai bine!
 

0 comments:

Trimiteți un comentariu